top of page
  • Снимка на автораНедялка Попова

Психологическа игра "Сатори"

Актуализирано: 28.11.2023 г.

Игра „Сатори”-психологическа трансформираща игра

Идваме на света, за да разрешим проблемите на душата, да излекуваме минали травми и да се развиваме. За да се развиваме и израстваме, трябва да познаваме доброто и лошото, светлото и тъмното, радостта и болката. Затова преминаваме през различни изпитания и уроци, за да станем по-мъдри, да натрупаме опит и да преминем към ново ниво на духовно развитие.

Психологическа игра „Сатори” позволява да промените към по-добро различни сфери от живота:

Личен живот: да осъзнаете и излекувате минали травми и обиди, които сега ви пречат да намерите партньор или да изгладите отношенията в двойката. Да настроите и изградите така отношенията си с партньор, приятели, колеги, родители, деца, че да са на база хармония, приемане, подкрепа и взаимно уважение. Да премахнете ограничаващите убеждения, които днес не ви дават възможност за развитие и сбъдване на мечтите.

Ако често сте в тези ситуации- играта е за вас! -повтарят се модели на поведение и живота ми се стича, не така, както би ми се искало -нося в сърцето си дълбока обида и не мога да се освободя от нея -чувствам се като в „задънена улица” -нуждая се от отговори, които навярно са в мен, но не ги намирам -как да продължа след неприятна раздяла или загуба, как да се науча да се справям и да започна нов живот -често изпитвам недоволство от себе си и гняв към другите -усещам, че нещо липсва в живота ми, но не зная какво -не мога да приема определена ситуация -не знам как да постъпя днес

Играта дава отговори. Намира и лекува причините, които се случват, повтарящите се модели на мислене или поведение, които спират развитието ви и ограничават усещането за щастие. Осъзнавате и променяте ограничаващите убеждения, които управляват вашите постъпки. Учите се да приемете, да простите и заобичате себе си и другите, за да освободите пространство за чудото на любовта. Изглежда сложно и невъзможно? Възможно е повярвайте! Не се подлъгвайте по названието Игра! Тя е тренинг, терапия, трансформация, инструмент, методика…. Не може да се обясни преживяването- трябва да го усетите по време на участието си! На японски език думата ”Сатори” означава „момент на просветление”- Да се върнеш към себе си!

Още по време на играта ще забележите промени, които ще продължат във времето до приемането на прошката и любовта като модел на поведение! Ще преработите негативните емоции, преживени стресови ситуации. Ще се избавите от токсични отношения и деструктивни вярвания. И тогава светът става друг-не, не той си е същият, само вие го гледате с други очи и възприятия! Много странно, че там където сте виждали само проблеми, сега виждате възможности! Тъй като лечението става чрез сърцето, а не през главата, промените се случват бързо и остават за дълго време. Опитайте! Впуснете се в приключение! Играта продължава около 2ч. присъствено или онлайн за контакт: 0889787502

цена-70лв индивидуална игра

цена.40лв. групова игра
34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page